Bli medlem hos oss

Sotenäs Personhistoriska Förening

Bovallstrand

Bli medlem

Vill Du också bli medlem i vår släktforskarförening?

Bli släktforskare och hitta dina rötter!


Medlemskap hos oss kostar 60 kr per år.


Föreningen hade vid årsskiftet 201 medlemmar varav 5 hedersmedlemmar.


Vi bjuder in till ett årsmöte på våren och ett höstmöte. Efter medlemsmötet brukar det bli ett intressant föredrag om olika ämnen. Det serveras också kaffe med tilltugg.


Vårt arkiv är i Bovallstrands församlingshem, där vi har öppet första och tredje helgfria tisdagen i varje månad. Där finns materialet som är rekonstruerat efter branden 1898 i Tossene prästgård och annan litteratur som är intressant. Där brukar också finnas många kunniga släktforskare som kan ge tips och hjälp med din forskning.


Har du egen hemsida och är medlem så är du välkommen att skicka länken till Sotenäs Personhistoriska förening,


  • Vill du bli medlem hos oss kan medlemsavgiften betalas in på plusgiro 53 65 46-5 ange namn. Sänd också e-post till vår kassör och meddela namn, adress och ev. e-postadress. Om ni vill betala med inbetalningskort så meddela detta till vår kassör.
  • länk till Inbetalningskort!  • Ni som redan är medlemmar: Vi har förhoppningar inom styrelsen att försöka få ut så mycket information som möjligt via e-post för att spara på porto. Vi ber därför alla medlemmar som har en e-postadress att lämna den till föreningen. Lättaste sättet är att skicka ett mail till kassören: kassor(at)sotenasperson.se ifrån den mailadress ni vill lämna till oss. Skriv bara ert namn och att det är för medlemsregistret. Vi hoppas att många hör av sig.